Fostul premier Viorica Dăncilă a anunțat că o susține pe Gabriela Firea la alegerile locale din București și îl acuză pe Nicușor Dan că în lipsă de idei și proiecte, aduce atacuri asupra PSD și a fostului Guvern.

Viorica Dăncilă a subliniat că trebuie mobilizat partidul pentru alegeri, dar și pe combaterea adversarilor PSD.

„Văd că unul dintre acești adversari – un independent susținut de actualii guvernanți pentru Primăria Capitalei – crede că își poate acoperi lipsa de idei și proiecte cu atacuri la PSD și la guvernul pe care l-am condus. Îi spun că mai bine ar face o analiză cinstită a celor 10 luni de guvernare liberală și va vedea exact ce catastrofal e bilanțul celor pe care se bazează în alegeri. Sper că acest „independent de dreapta” va pierde alegerile în București, iar Gabriela Firea va câștiga din nou”, a scris Dăncilă.

Totodată, fostul premier a menționat că evenimentele de ieri din Parlament privind moțiunea de cenzură a PSD urmează a fi discutate după 27 septembrie, pentru a se stabili „cine și cum a greșit”.

În final, Viorica Dăncilă își exprimă susținerea pentru Gabriela Firea, fiind sigură că „bucureștenii apreciază ceea ce ea și echipa PSD București au făcut pentru Capitala României”.

Alegerile locale din acest an vor avea loc în data de 27 septembrie, începând cu ora 07,00 dimineața și se vor încheia, seara, la ora 21,00. Campania electorală va începe pe 28 august, cu 30 de zile înainte de data alegerilor, și se va încheia pe 26 septembrie, la ora 07,00 dimineața. În total, la urne sunt așteptați 19.004.986 de cetățeni, cu 21,4 mii mai mulți față de ultima informare publică a AEP.

 

Articolul precedentElon Musk este acum mai bogat decât Mark Zuckerberg
Articolul următorPSD pregătește excluderea din partid a parlamentarilor care au lipsit la moțiune