Ed Sheeran a devenit tată! Postarea făcută pe Instagram dezvăluie vestea cea bună

Cunoscutul cântăreț de pop Ed Sheeran a devenit tată! Faimos pentru melodiile „Shape of You”, „Perfect” și „Thinking out Loud”, Ed Sheeran are acum un nou motiv de bucurie: venirea pe lume a fetiței sale, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Ed Sheernan a postat pe contul personal de Instagram o fotografie a șosetelor bebelușului, alături de un mesaj în care își asigură fanii că atât mama, cât și fetița se simt excelent.

„Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și bebelușul se simt grozav și suntem în al nouălea cer de bucurie. Sperăm că ne veți putea respecta viața privată în acest moment. Vă transmitem multă dragoste și ne vom revedea când e momentul de a mă întoarce.”

Artistul și soția sa, Cherry Seaborn, au păstrat secretă informația până acum, la puțin timp de la naștere. Cu atât mai mult cu cât Ed Sheeran s-a retras temporar din viața publică la finalul anului trecut, vestea vine ca o totală surpriză pentru fani.

Articolul precedentChina amenință India cu un atac armat în regiunea Ladakh, daca aceasta „vrea să se angajeze într-o competiție”
Articolul următorCharlie Hebdo: Revista reeditează controversatele caricaturi cu profetul Mohammed