Ce mită primea zilnic șeful Poliției Eforie pentru a lăsa vânzătorii ambulanți să vândă pe plajă

Vânzătorii ambulanți de pe plaja din Eforie Nord ar fi dat mită șefului Poliției orașului pentru a fi lăsați să vândă clandestin produse turiștilor, transmite Digi24. Șeful Poliției este cercetat de DNA pentru luare de mită și pentru abuz în serviciu.

De două ori pe săptămână, șeful Poliției ar fi primit banii strânși de la mai mulți comerciali care voiau să se asigure că nu vor fi deranjați de controale. Pentru acest „serviciu”, inculpatul ar fi primit câte 300 de lei pe zi. Banii erau colectați și remiși comandantului Poliției de către o singură persoană, care colecta la rândul său bani pentru presupuse avertizări despre controale ale autorităților.

În același dosar penal sunt urmărite și alte persoane, pentru dare de mită, trafic de influență și evaziune fiscală. Șeful Poliției Eforie este plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, timp în care nu își poate exercita profesia de polițist.

Articolul precedentTablete promise nu vor ajunge la elevi înainte de începerea anului școlar / Monica Anisie cere demiterea președintei ONAC
Articolul următorMinistrul Culturii: actorii nu vor purta măști în timpul spectacolelor