Paradisul cu cea mai frumoasă plajă din lume, deschis doar pentru cei care au avut deja COVID-19

Fernando de Noronha, arhipelag poziționat lângă Brazilia și găzduind cea mai frumoasă plajă din lume, va primi din nou turiști. Condiția este ca aceștia să fi fost deja infectați cu noul coronavirus, potrivit CNN

Ape turcoaz, plaje cu nisip auriu și delfini care înoată aproape de tine. Arhipelagul Fernando de Noronha este cea mai frumoasă destinație din lume.

De acum, este deschisă din nou turiștilor. Dar, o condiție este obligatoriu de îndeplinit: să poți dovedi că ai avut coronavirus!

Să nu uităm că arhipelagul găzduiește și plaja votată de utilizatorii TripAdvisor ca fiind cea mai bună din toată lumea. Autoritățile din statul brazilian Pernambuco au anunțat că, începând de săptămâna viitoare, această plajă va fi și ea deschisă.

Guilherme Rocha, administratorul arhipelagului, a declarat într-o conferință de presă că, pentru a putea ateriza în Fernando de Noronha, turiștii trebuie să prezinte un test COVID PCR pozitiv care este vechi de cel puțin 20 de zile sau un test care să conchidă că respectivul are anticorpi la noul coronavirus.

Baia do Sancho (sursa foto: Wikimedia Commons)
Articolul precedentUn cetățean român a reușit să ascundă în tavanul dublu al unui microbuz 6.700 de pachete de țigări de contrabandă
Articolul următorCuplu rar de panda roșu, de acum, la Grădina Zoologică din Brașov