În plină campanie electorală, primarul Florea plătește o vacanță de șapte zile la mare pentru 200 de pensionari din sectorul 5

Peste 200 de pensionari din sectorul 5 se vor bucura, în septembrie, luna de campanie electorală, de o vacanță de șapte zile la malul mării, în stațiunea Eforie, pe bani publici, potrivit libertatea.ro.

Nu se știe încă pe ce criterii vor fi aleși aceștia, organizatorii nu au explicat cine are dreptul de a fi selectat. Ceea ce se cunoaște, însă, este că sejururile costă 140.000 de euro și sunt achitate prin Complexul Multifuncțional “Sf. Andrei”.

Nu este singurul caz în care Daniel Florea se arată generos în campanie electorală. Astfel, în cursul zilei de ieri, angajații municipalității au împărțit bonuri de masă de câte 100 de lei.

Pe 18 august, Complexul Multifuncțional “Sf. Andrei”, din subordinea Primăriei Sector 5, a încheiat, prin cumpărare directă, un contract cu firma SC Axydum SRL din Eforie Nord, pentru suma de 141.000 de euro.

Reprezentanții firmei au declarat despre contract că acesta s-a încheiat pentru “cazare, masă, consult și tratament (3 proceduri/zi/persoană) pentru un număr de 232 de persoane”, începând de la 12 septembrie 2020.

Prin proceduri se intelege împachetări cu nămol și masaje terapeutice pentru suferinzii de reumatism.

 

Articolul precedent20 de jurnalisti reținuți în Belarus
Articolul următor935 de milioane de euro bani europeni pentru sprijinirea IMM-urilor