Patru angajați ai unui producător de dozatoare de apă din Sibiu au fost testați pozitiv pentru COVID-19

Printre angajații unui producător de dozatoare de apă din Tălmaciu, județul Sibiu, au fost identificate patru cazuri de coronavirus, transmite Agerpres. Șapte contacți ai acestora au fost, de asemenea, trimiși în carantină.

Toate spațiile din fabrică, punctele de lucru și dozatoarele de apă vor fi dezinfectate zilnic, conform cerințelor DSP. În plus, programul de lucru va fi defalcat în departamentele în care munca la distanță nu este posibilă.

Producătorul a decis, de asemenea, ca toți angajații să fie testați săptămânal: „compania testează săptămânal toţi angajaţii pentru Ac IgM şi Ac IgG, iar pentru cazurile pozitive se efectuează şi testarea RT-PCR, iar angajatul este izolat până la primirea rezultatelor”, este menționat în comunicatul Prefecturii Sibiu.

Articolul precedentDouă medalii de aur în două săptămâni: Florentina Iușco și Alexandru Novac, câștigători la Campionatele Internaționale ale României, la atletism
Articolul următorCuplul regal al Olandei își recunoaște greșeala din timpul vacanței: „nu am dat atenţie acestui aspect”