Ciolacu: Reconstrucţia PSD a început

Reconstrucţia PSD a început, iar astăzi se decide viitorul social-democraţiei din România, a declarat, sâmbătă, la congresul extraordinar al formaţiunii, liderul interimar, Marcel Ciolacu, scrie Agerpres.

„Astăzi, doar PSD reprezintă stânga românească şi valorile sale. (…) PSD va continua să-i apere pe bunicii noştri, pe cei vulnerabili, pe mame şi pe copii, pe tinerii care sunt la început de drum. Dar trebuie să privim şi mai departe. Să fim aproape de toţi românii din clasa de mijloc!”, a afirmat Ciolacu la congresul PSD.

El a subliniat că „justiţia trebuie făcută în sala de judecată, nu la partid, nu la televizor, nu în palatele Administraţiei prezidenţiale.

„Reforma justiţiei trebuie făcută de către profesionişti, de magistraţi, de CSM, de asociaţiile profesionale. Şi trebuie să ne rupem de trecut! (…) Astăzi suntem hotărâţi să lăsăm greşelile trecutului în spate, acolo unde le este locul. Astăzi decidem viitorul social-democraţiei din România! Reconstrucţia PSD a început”, a spus liderul PSD.

Ciolacu a făcut referire şi la modernizarea partidului, la dezvoltarea colaborării cu familia social-democrată din Europa, a cerut toleranţă zero, pentru viitorul PSD, faţă de corupţie şi abuzuri şi a subliniat că este nevoie de promovarea oamenilor integri, competenţi.

Articolul precedentGuvernul de la Chișinău anunță deschiderea școlilor și universităților
Articolul următorBelarus: Tikhanovskaya promite să reziste până la sfârșit