Salariile din TVR. Doina Gradea, șefa TVR, venituri mai mari decât Iohannis. Cât a câștigat Mircea Radu

Cât s-a câștigat în Televiziunea publică, anul trecut, când doar de la Guvern au venit aproape 70 de milioane de euro dintr-un buget de 80 de milioane?

Paginademedia.ro vă prezintă salariul Doinei Gradea, șefa TVR (cu venituri mai mari decât ale președintelui Klaus Iohannis), dar și cât a câștigat consilierul ei Mircea Radu din emisiunea Down the Road.

Doina Gradea a raportat un venit anual, încasat de la TVR, de 50.000 de euro (245.169 de lei). Astfel, media lunară a fost de 4.200 de euro (aproximativ 20.000 de lei), conform declarației de avere.

La acești bani se mai adaugă și tichete de masă (2.100 de lei, anual) și vouchere de vacanță (1.450 de lei).

Salariul PDG-ului din TVR îl depășește și pe cel al Președintelui României. Prin comparație, Klaus Iohannis a raportat, în declarația de avere din iunie 2020, un venit anual de 37.000 de euro (180.000 de lei).

Și prezentatorul Mircea Radu și-a depus declarația de avere la finalul lunii iulie.

Aflăm, din documentele depuse de Mircea Radu, cât a încasat acesta pentru proiectul Down the Road, în care au fost implicați opt tineri cu sindrom Down.

Au fost difuzate opt ediții, la finalul anului trecut, iar pentru acestea Mircea Radu a încasat 13.000 de euro (aproximativ 64.000 de lei), potrivit paginademedia.ro.

Articolul precedentBode: Comarnic – Braşov este etalonul bătăii de joc la adresa infrastructurii româneşti
Articolul următorLiga Campionilor: PSG, calificată în premieră în finala, după 3-0 cu RB Leipzig