Atenționări meteo de vreme instabila

Administrația Națională de Meteorologie a lansat pentru marți două avertizări de vreme instabilă.

Astfel, avem un Cod Galben, în intervalul orar 12-18, de instabilitate atmosferică temporar accentuată. În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, local în Transilvania și vestul Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

De asemenea, există un Cod Portocaliu, în intervalul orar 18 august, ora 18:00 – 19 august, ora 13:00, care are ca fenomene vizate instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate.  În intervalul menționat, în Banat, Crișana, vestul Transilvaniei și al Olteniei, vor fi averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30…40 l/mp și, pe arii restrânse, 50…70 l/mp.

 

Articolul precedentVideo șocant cu poliția de frontieră israeliană bătănd palestinieni
Articolul următorPetre Roman, cap de listă PSD la Consiliul General, la RFI: Eu sunt cu o poziție independentă pe lista Gabrielei Firea, rămân în continuare de confesiune liberal