Spectacolele ar putea fi reluate din 15 iunie / Lege specială pentru Untold sau Electric Castle

Spectacolele ar putea fi reluate din 15 iunie în aer liber, cu participarea a maxim 400 de persoane, potrivit unor surse din Guvern. Festivalurile mari precum „Untold” şi „Electric Castle” ar putea fi interzise până la finalul lunii august printr-o lege specială, scrie Digi24

Premierul Ludovic Orban a avut, marți, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanții artelor teatrale. Preocuparea comună a reprezentanților Guvernului și artelor teatrale este legată de reluarea repetițiillor și a activității culturale, în condiții de siguranță atât pentru actori și personal, cât și pentru cetățeni.

Într-o primă etapă, în funcție de evoluția epidemiologică, un comunicat al executivului arată că va fi analizată reluarea spectacolelor în aer liber cu respectarea normelor de protecție sanitară și de distanțare fizică.

Guvernul ia în calcul ca spectacolele să fie reluate de la mijlocul lunii iunie în aer liber, cu participarea a cel mult 400 de persoane. Festivalurile mari, la care participă mai mult de 1.000 de persoane, ar putea fi interzise, printr-o lege specială, până la finalul lunii august a anului curent.

La consultările, alături de prim-ministru au participat vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

 

Articolul precedentO companie aeriană recunoaște că datele a 9 milioane de clienți au fost furate
Articolul următorIPS Teodosie nu va fi sancționat după ce a împărtășit credincioșii cu aceeași linguriță