PSD depune, astăzi, la Parlament moţiunea de cenzură

Partidul Social Democrat va depune, în cursul zilei de astăzi, la Parlament, moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Orban, anunță Digi 24.

„Pe 17 august, Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, i-a transmis Ciolacu, în plenul Parlamentului, premierului Orban, după ce acesta din urmă a prezentat raportul privind redeschiderea şcolilor şi alegerile locale din septembrie.

De asemenea, de miercuri, președintele interimar PSD anunțase că va depune moțiunea astăzi, susţinând că România este o „ţară în derivă” şi cu un guvern cu „zero credibilitate”.

„Un haos imens, cu o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant, asta este România după nouă luni de guvernare liberală, o ţară în derivă, cu un guvern cu zero credibilitate, un guvern în care miniştrii se contrazic unul pe celălalt spre disperarea românilor care nu mai înţeleg nimic”, a spus Ciolacu.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Ciolacu a anunţat că moţiunea de cenzură se intitulează „Guvernul PNL – de la pandemie la pandemită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

Liderul interimar al social-democraţilor a precizat că există discuţii cu toate partidele politice reprezentate în Parlament pentru susţinerea moţiunii de cenzură.

Articolul precedentGabriela Firea și-a depus dosarul pentru al doilea mandat la Capitală
Articolul următorProtest la Madrid împotriva purtării măștii