Ludovic Orban: Program nou pentru terase / Nu putem face mai mult pentru majorarea pensiilor și alocațiilor

Prezent la Craiova, la șantierul drumului express Craiova – Pitești, Ludovic Orban a susținut o declarație de presă în care a vorbit pe mai multe subiecte. Pe lângă declarațiile cu privire la contracția economică a României și pensiile, Orban a vorbit și despre extinderea programului teraselor. 

Ludovic Orban, premierul României, a anunțat prelungire programului la terase până la ora 24.

El susține că „va exista o decizie a Comitetului Național pentru Situații de Urgență dacă nu există deja”. Orban spune că și-a dat acordul pentru această măsură.

Ludovic Orban a făcut această declarație aflându-se pe șantierul drumului express Craiova – Pitești. El va merge ulterior și la fabrica de avioane de la Craiova.

În contextul acestei declarații, prim-ministrul a vorbit și despre creșterea pensiilor și alocațiilor. El susține că „cine spune că este sustenabilă o creștere mai mare, minte”. Orban consideră că este maximul ce poate fi făcut pentru „a fi sustenabil”.

Guvernul PNL condus de Ludovic Orban va adopta, vineri, în ședința Executivului, ordonanța de urgență prin care va majora punctul de pensie cu un procent de 10-15%, au declarat surse pentru Punct.News.

Orban a mai declarat că „roagă bunicii și copiii să-l ierte, dar mai mult nu poate fi făcut”.

 

Articolul precedentScădere economică și comerț ilegal după interzicerea alcoolului în Africa de Sud
Articolul următorProvocări pentru stângacele de la CSM București