Marcel Ciolacu: PSD va depune moțiunea de cenzură pe 17 august

„PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetență”, a declarat miercuri președintele intermar al PSD, Marcel Ciolacu, de la tribuna Parlamentului, unde a anunțat depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban pe 17 august.

„Timp de 9 luni ați distrus pas cu pas România, peste 1 milion de șomeri, sute de mii de întreprinzători români cu afaceri închise sau activitate redusă, întreaga țară dată peste cap în numai 9 luni. Pentru a vă menține la putere ați sabotat sănătatea românilor, ați amanetat educația”, a declarat Ciolacu în ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului României de miercuri.

Președintele interimar al PSD a acuzat Guvernarea PNL    nu s-a gândit nicio secundă la sănătatea oamenilor sau traiul lor de zi cu zi, ci a avut o singură obsesie- alegerile anticipate.

„O țară în derivă condusă de un guvern cu 0 credibilitate, un guvern în care miniștrii se contrazic unul pe celălalt. Ați scăpat total situația de sub control, ați eșuat în gestionarea pandemiei, în relansarea economiei, ați încălcat toate promisiunile făcute românilor, acestea sunt rezultatele Guvernării PNL, v au interesant doar alegerile, furturile și cât mai multe funcții pentru rudele și pentru clientela din partid, dar pentru români nimic”, a mai subliniat Ciolacu.

Astfel că, anunță Marcel Ciolacu, Partidul Social-Democrat nu va permite ca România să se scufunde în incompetență.

„Pe 17 august, PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați acasă sau la pușcărie”, a încheiat președintele Camerei Deputaților.

Articolul precedentFC Barcelona are un jucător testat pozitiv pentru coronavirus / Clubul păstrează anonimatul
Articolul următorGermania raportează cel mai mare număr de îmbolnăviri în 24 de ore din ultimele trei luni