Primul parc Disneyland se redeschide în Shanghai

După trei luni și jumătate de la închidere, primul parc Disneyland din lume ce își redeschide porțile pentru vizitatori este Disneyland Shanghai, anunță CNN.

Parcul de distracții a fost redeschis pe 11 mai, urmându-se restricții foarte clare: mai puțin de 30% din numărul normal de vizitatori au fost primiți. Membrii personalului depășesc numărul vizitatorilor, care sunt obligați să poate mască, să respecte normele de distanțare socială și să permită personalului să le verifice temperatura.

De asemenea, la intrarea în parc vizitatorii trebuie să demonstreze că nu sunt bolnavi, arătând un cod QR de Sănătate, o metodă a guvernului din Shanghai de a monitoriza infectările.

Vizitatorilor le este interzis să îmbrățișeze sau să se aproprie de mascote. Majoritatea caruselelor și atracțiilor sunt deschise, cu excepția locurilor de joacă pentru copii. Traseele pentru vizitatori sunt marcate cu banda adezivă pe toată suprafața parcului.

Parcul va fi adaptat pentru următoarele faze ale pandemiei. Următorul parc care anunță deschiderea câtorva dintre magazinele și atracțiile sale pe data de 20 mai este Disneyland Orlando (Florida).

Articolul precedentȘapte membrii din echipa medicală trimisă în Republica Moldova au fost testați pozitiv
Articolul următorCoronavirus: China acuză SUA că încearcă să arunce vina pe Beijing pentru situația de criză