Tomac, despre alegerile locale: Dacă cineva face jocurile PSD în București, aceia sunt cei de la USR

Liderul PMP, Eugen Tomac, a respins acuzațiile potrivit cărora candidatura lui Traian Băsescu o ajută pe Gabriela Firea la alegerile locale și i-a acuzat pe cei din conducerea USR că nu și-au dorit front comun anti-PSD în Capitală.

„În primul rând, îi invit pe toți cei care ne acuză nejustificat să renunțe la dubla măsură și să-i întrebe pe cei din USR de ce nu și-au dorit un front comun antiPSD în Capitală. PMP și-a dorit candidat comun, dar USR s-a opus!!!”, a scris eurodeputatul pe pagina sa de Facebook.

Tomac afirmă că PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun, arătând spre USR că ar fi aceia care fac jocurile PSD București.

„Conducerea USR a fost ultima care și-a asumat această candidatură, impunând totodată condiția de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în București, aceia sunt cei de la USR! Noi suntem obligați să mergem cu cei mai buni candidați la Primăria Capitaliei și la sectoare, pentru că nu a existat dorință, nici voință pentru candidați comuni anti PSD”, a mai scris Eugen Tomac.

Eugen Tomac a anunțat luni seară că Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, iar partidul a început strângerea de semnături pentru susținerea acestuia.

Articolul precedentPNL are porțile larg deschise / Mihai Chirică: peste 580 de membri nou înscriși în PNL
Articolul următorGermania inaugurează o nouă agenție de securitate cibernetică / Care este suma alocată pentru buget