Igor Dodon criticat în mai multe rânduri pentru nepurtarea măștii

Președintele Moldovei Igor Dodon a fost în mai multe rânduri criticat de ziariști pentru că nu a purtat masca. Mai multe televiziuni au difuzat imagini cu Dodon, fără mască, în compania diferitor oameni, conform Europa Liberă.

Președintele Moldovei a fost chiar surpins fără mască în ograda unei familii cu mai mulți copii.

După toate criticile aduse, Dodon a ripostat neașteptat. El a spus că purtatul măștii este o recomandare și nu o obligație. În aceeași zi, Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, anunța că, deși starea de urgență s-a încheiat, purtarea măştilor rămâne obligatorie în transportul în comun şi în alte spaţii publice.

Astfel, Igor Dodon pare că nu se supune regulilor instituite pentru populație, lucru alarmant. Mai mult de atât, având în vedere acțiunile președintelui, cetățenii Republicii Moldova ar putea considera că măsurile luate de Ministrul Dumbrăveanu sunt exagerate și ar putea să nu le respecte, mai ales că moldovenii nu prea au respectat măsurile impuse de carantină.

Articolul precedentCând se vor putea deschide sălile de fitness
Articolul următorPrincipalele declarații ale parlamentarilor după ce Orban a fost chemat la raport / A fost amenințat cu moțiunea de cenzură