Campania de reclame pentru președinția SUA a lui Joe Biden va însuma 280 de milioane de dolari

Campania rezervată pentru reclame pe TV și rețele de socializare sau site-uri a candidatului la președinția SUA Joe Biden va însuma 280 de milioane de dolari. Reclamele vor avea ca scop criticarea felului în care actualul președinte Trump a gestionat pandemia de coronavirus, potrivit CNN

Candidatul democrat Joe Biden va propune pentru promovare reclame de 60 de secunde, cele obișnuite având aproximativ 30 de secunde. În majoritatea reclamelor, Biden va fi cel care va vorbi direct spre cameră.

Reclamele se vor concentra pe răspunsul defectuos al lui Trump cu privire la pandemia de coronavirus din Statele Unite. O’Malley Dillon, președintele de campanie al lui Biden susține că reclamele au scopul de a-l portretiza pe candidatul la președinția SUA vorbind direct spre public, cu privire la momentul în care se află țara.

220 de milioane de dolari vor fi alocate campaniei de promovare pe TV, în timp ce 60 de milioane vor fi dedicate campaniei din online.

Reclamele se vor concentra în statele unde Trump a câștigat în alegerile din 2016: Michigan, Pennsylvania și Wisconsin. Campania se va concentra și pe statele cu populație diversă cum sunt Arizona, Florida, Georgia, Carolina de Nord sau Texas, cât și statele câștigate de Obama, dar care în ultimii ani au devenit republicane: Iowa și Ohio.

Campania lui Biden se va îndrepta și spre afro-americani, dar și spre hispanici.

 

Articolul precedentAlarmă la Naționala României: Claudiu Keșeru are COVID-19
Articolul următorCoronavirus: Răceala ar putea crește imunitatea la COVID-19