Ponta o pune pe soția lui Cataramă candidat la Sectorul 1

Soția lui Viorel Cataramă, Adina Alberts, a fost anunțată candidatul alianței formate din partdele București 2020 și Pro România, pentru Primăria Sectorului 1 anunță Digi 24.

Victor Ponta, l-a anunțat pe generalul Ioan Sîrbu, fost director al Spitalului Militar Central, drept candidat la Primăria Capitalei.

„Este, poate mai mult ca niciodată nevoie de cineva în București care să nu facă politică, o persoană care aproape un deceniu a condus unul din spitalele de marcă din România”, a declarat Victor Ponta.

Interesant este că, Adina Alberts, deși medic estetician de profesie, a avut declarații controversate pe Facebook, legate de purtatul măștii.

„Stimați guvernanți, lăsați oamenii în pace să aleagă ei, unde, cum și când să poarte masca. Ați uitat că acum 2 luni, spuneați că nu trebuie să purtăm măști, iar motivațiile “de specialitate” curgeau public, care mai de care mai “competente”! În frunte cu OMS… care, între timp, a devenit cea mai ridicolă instituție de pe planetă”, a scris aceasta.

Totodată, Adina Alberts face referire, în postările sale și la „instaurarea unei noi ordini mondiale”.

„Toate semnele ne arată zorii înroșiți ai unei noi dictaturi mondiale. Asta se dorește! Înstaurarea pentru totdeauna a unei noi ORDINI MONDIALE. Și pentru asta, lupta se dă pe toate planurile: cultural, social, politic, civic, religios. Pe noi românii, credința în Bunul Dumnezeu și Biserica ne-ar putea salva! Vă amintiți de campania stradală care înfățișa o blasfemie odioasă cu Dumnezeu reprezentat cu cap de SARS-COV2 și cu stetoscopul de gât? „, mai scrie aceasta.

Articolul precedentBilanț Coronavirus: 1.309 cazuri noi, 41 de decese, 464 de pacienți la ATI
Articolul următorGiurgiu: Șoferi amendaţi la vamă pentru ITP expirat