Șeful Poliției Capitalei: Am instituit dispozitive speciale de mascați și jandarmi

Echipe de polițiști de ordine publică, mascați și jandarmi au fost mobilizate în București după uciderea liderului clanului Duduianu- a anunțat seful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, într-o declarație de presă la sediul Poliției Capitalei. 

„Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a spus Bogdan Berechet.

El a mai spus că bucureștenii nu trebuie să se simtă în pericol, iar Poliția Capitalei nu va tolera deranjarea ordinii publice.

„În această dimineaţă, în sectorul 6 a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar un altul se află la spital unde primeşte îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri. Procurorii şi poliţiştii desfăşoară toată gama de activităţi pentru tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi”, a mai spus Berechet.

Articolul precedentConsiliul Capitalei refuză din nou să îi dea teren în Satul Francez lui Costanda
Articolul următorSalvați de un mesaj SOS scris în nisip