Ciolacu: Depunem moțiune de cenzură în august

Moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Orban va fi depusă în luna august- a declarat președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Acesta i-a răspuns și președintelui Klaus Iohannis care i-a criticat pe social-democrați. 

„Înțeleg problema președintelui după pierderea controlului de către guvernul său asupra pandemiei. Ceea ce nu înțeleg e obsesia sa de a găsi vinovați în altă parte. Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul său a pierdut controlul total”, a declarat Ciolacu.

Președintele interimar al PSD a spus că luna viitoare va depune și o moțiune de cenzură.

„Acesta este rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat și de a împărți funcții publice către membrii PNL. Un haos mai mare decât e acum nu poate fi creat nici măcar de PSD sau opoziție. De aceea am hotărât azi depunerea unei moțiuni de cenzură în luna august”, a spus Marcel Ciolacu.

El le-a transmis liderilor din teritoriu că își asumă depunerea unei moțiuni de cenzură și adoptarea acesteia de către Parlament.

Pentru ca moțiunea să treacă, PSD are nevoie de voturile parlamentarilor din ProRomânia și UDMR, însă Kelemen Hunor a anunțat că nu va semna.

Conferință de presă susținută de președintele interimar al #PSD Marcel Ciolacu la sediul PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 30 iulie 2020

 

Articolul precedentTot ce trebuie să știi înainte de a vedea „Miracol în celula 7”, filmul la care Neymar a plâns „ca un copil” și care s-a menținut luni bune în Top 10 pe Netflix
Articolul următorFăgădău: Litoralul românesc nu este focar de infecție cu Covid-19