Un bărbat a tras cu pistolul deranjat de zgomotele copiilor

Un bărbat a tras cu pistolul în direcția unui bloc din sectorul 5 din Capitală. Motivul- acesta era deranjat de zgomotele făcute de copiii care se jucau pe stradă- scrie într-un comunicat de presă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

El este acuzat că a folosit arma fără drept și că nu a respectat regimul armelor și munițiilor- mai precizează instituția.

El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi de uz de armă fără drept. Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, fiind identificate mai multe persoane care au observat evenimentul.

„În baza informaţiilor obţinute a fost depistat un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri şi ulterior reţinut. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, ar fi executat focul de armă cu pistolul, deranjat de zgomotul produs de copiii care se aflau pe stradă. Tot din cercetări s-a stabilit că pistolul pe care bărbatul l-ar fi folosit este unul neletal, cu gaze, supus autorizării şi este deţinut în mod ilegal de către bănuit. Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, scrie sursa citată.

Articolul precedentSUA: Donald Trump vrea amânarea alegerilor prezidențiale
Articolul următorTot ce trebuie să știi înainte de a vedea „Miracol în celula 7”, filmul la care Neymar a plâns „ca un copil” și care s-a menținut luni bune în Top 10 pe Netflix