Petrolul Ploiești a ratat pentru al doilea an consecutiv promovarea

Ploieștenii au pierdut cu 1-2 meciul de acasă cu FC Argeș și au ratat orice șansă de a promova în Liga 1 sau de a prinde barajul de promovare, scrie prosport.ro.

După meci au urmat contre verbale între suporterii „lupilor”, strânși lângă stadion și câțiva jucători. Galeria Petrolului l-ar dori din nou la echipă pe Valeriu Răchita, cel care a mai antrenat Petrolul în trecut.

Totodată, Petrolul Ploiești se mai confruntă și cu un litigiu de natură juridică, legat de marcă.

„Succesiunea mărcii s-a dat cu clauză de performanță, iar din sezonul viitor, dacă se promova în Liga 1, o obligativitate în păstrarea mărcii era clasarea în primele zece echipe ale campionatului. Dacă nu s-a respectat clauza din acest an, e clar că toate mărcile se întorc automat la primărie. Se poate face o ședință a Consiliului Local pentru a se oferi din nou actualului club totul, iar, dacă mă întrebați pe mine, eu tot lor le-aș da. Doar nu o să avem și două echipe Petrolul acum”, a explicat Valeriu Răchită.

O altă problemă a ploieștenilor este și posibila retragere a principalului sponsor – Veolia. Însă, e posibil ca Veolia să nu se retragă financiar, cel puțin nu acum, pentru că are un contract pe termoficare în vigoare cu Primaria Municipiului Ploiești, valabil până în 2022.

Articolul precedentDispariția izoletei din peisajul COVID-19
Articolul următorPeste 2600 de candidați la examenul de titularizare în București