Cluburi celebre din Berlin se deschid după pandemia de coronavirus, dar nu pentru petreceri

Celebrul club din Berlin, Berghain, și-a deschis porțile după pandemia de coronavirus. Celebru pentru petrecerile cu muzică tehno, Berghain a propune o expoziție sonoră, fără dans, cu măsuri de distanțare și respectarea tuturor măsurilor de protecție, scrie AFP

Cunoscut pentru selectarea strictă a clientelei, nimeni nu mai stă la poarta clubului acum. Chiar și așa, doar 50 de persoane pot fi în același timp în interiorul clubului, ele fiind nevoite să poarte mască.

În impunătoarea sală Kessel, nu muzica tehno este cea care răsună. Clubul propune o expoziție sonoră, cu sunete diferite cum ar fi cele generate de o elice de elicopter sau un murmur al unui om.

Proiectul se va desfășura până în 2 august. Acesta a fost pus la cale cu mult înaintea începutului pandemiei și, dat fiind faptul că petrecerile din cluburi nu pot avea încă loc în Germania, organizatorii s-au temut că oamenii nu vor veni la eveniment.

Se pare că temerile organizatorilor au fost neîntemeiate, vizitatorii făcând deja cozi la intrarea în club, respectând totuși regulile de protecție.

 

Articolul precedentOMS: Anotimpurile nu par să aibă impact asupra modului de evoluție al coronavirusului
Articolul următorPrimul studiu despre debutul pandemiei în România: cele mai multe cazuri de coronavirus „importate” au venit din Italia