HBO va produce un serial despre cursa pentru un vaccin împotriva COVID-19

Canalul de televiziune HBO va începe producția unui serial despre cursa pentru obținerea unui vaccin împotriva COVID-19, relatează Agerpres. Serialul va fi o adaptare a cărții de non-ficțiune intitulată „The First Shot”, a jurnalistului american Brendan Borell.

Cartea ce va sta la baza serialului nu a fost încă publicată. Din descrierea sumară pe care Brendan Borell a postat-o pe site-ul propriu, se înțelege că romanul de non-ficțiune va fi dedicat cursei mondiale pentru găsirea unui vaccin împotriva COVID-19, cursă în care au intrat deja companii dispuse să riște totul pentru a folosi resursele științifice ale secolului XXI și a pune pe piață antidotul.

Serialul va fi regizat de Adam McKay, cel care a semnat regia unor producții precum „Vice”, „The Big Short” și „Ant-Man”. Printre proiectele sale curente, suspendate din cauza izbucnirii pandemiei, se numără un serial despre Jeffrey Epstein și o adaptare în format de serial american a filmului sud-coreean „Parasite”, multi-laureat la festivalul de la Cannes și la premiile Oscar.

Articolul precedentCFR Cluj intenționează să dea în judecată clinica „Regina Maria”, pentru o serie de teste cu rezultat eronat
Articolul următorSpania: rata șomajului ajunge la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani