CFR Cluj intenționează să dea în judecată clinica „Regina Maria”, pentru o serie de teste cu rezultat eronat

Echipa CFR Cluj intenționează să dea în judecată clinica „Regina Maria”, după ce o serie de teste pentru coronavirus efectuate de întregul lot s-a dovedit a avea un rezultat incorect, transmite Mediafax.

Înainte de jucarea meciului cu FCSB, în echipă au fost identificate 10 cazuri de COVID-19. Întregul lot a fost apoi testat la clinica „Regina Maria” din București, unde testele au identificate alte 16 noi cazuri de coronavirus.

La întoarcerea în Cluj, echipa a refăcut testele de două ori: toți cei 16 membrii ai echipei testați pozitiv la București au avut rezultate negative. Echipa va fi din nou programată pentru a juca în Liga 1.

Echipa intenționează să dea în judecată clinica „Regina Maria” din București, deoarece testele efectuate în Capitală s-au dovedit a fi fals-pozitive. Pierderile clubului au fost atât de ordin financiar, cât și emoțional, susțin avocații, care au de gând să obțină despăgubiri de câteva sute de mii de euro.

Articolul precedentCoronavirus: un oraș chinez cu 6 milioane de locuitori va fi testat integral, după identificarea unui nou focar
Articolul următorHBO va produce un serial despre cursa pentru un vaccin împotriva COVID-19