Turcia, la îndemâna turiștilor români: nu este nevoie de test negativ COVID-19 și nici de izolare la întoarcerea în România

Turiștii români pot călători din nou spre Turcia, fără a fi nevoie să aibă asupra lor un test negativ pentru COVID-19 și fără a rămâne în izolare la întoarcere, conform Agerpres.

După ce INSP a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, Turcia a intrat în „zona verde”, care cuprinde țările în care românii pot călătorii fără să fie nevoie să se izoleze la întoarcere.

De asemenea, pentru intrarea în Turcia nu este nevoi de un test negativ pentru coronavirus, așa cum este cazul țărilor precum Grecia sau Cipru. Turiștii sunt testați aleatoriu la aterizare, în aeroport.

Potrivit lui Alin Burcea, vice-președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, tour-operatorii vor relua zborurile către Antalya începând cu data de 15 august. Cei care își doresc să plece în vacanță însă nu au achiziționat încă un pachet ar putea avea surprize plăcute: prețul sejururilor a scăzut și cu 20-30%. În plus, resorturile turcești oferă toate condițiile pentru respectarea regulilor sanitare.

Articolul precedentCoronavirus: o pisică din Marea Britanie este primul animal de companie testat pozitiv pentru COVID-19
Articolul următor47 de milioane de euro pentru spitalul de urgență Dolj