Adepţii teoriilor conspiraţiei privind COVID-19 cer demisia Andreei Esca pentru răspândirea de știri false

Adepţii teoriilor conspiraţiei privind COVID-19 îi cer demisia Andreei Esca, ameninţând că vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmări, conform paginii de facebook VaccinEdu.

Aceştia fac parte dintr-un grup de Facebook care „a pornit dintr-o mare revoltă împotriva cenzurii continue cu privire la obligativitatea vaccinării întregii populaţii“. Aceștia sunt de părere că prezentatoarea de știri „reprezintă un pericol pentru opinia publică, și dorim demiterea sa“.

Reacția vine în urma interviului acordat de Andreea Esca, în care aceasta a recunoscut că a fost infectată, atât ea, cât și o parte a familiei, cu noul coronavirus.

„Considerăm că doamna Esca reprezintă un pericol pentru opinia publică şi dorim demiterea sa sau ca ea insăşi să îşi înainteze demisia din trustul ProTV,” se arată în postarea publicată pe un grup privat de pe reţeaua de socializare Facebook. Cei aproximativ 1000 de semnatari ai manifestului spun că, în caz contrar, vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmări.

Totodată, aceștia au lansat și o petiție online, în care cer demisia prezentatoarei de la ProTv.

Articolul precedentAlexandru Rafila: “Ne apropiem vertiginos de 60 de cazuri la suta de mii de locuitori, cea mai gravă situaţie din Europa”
Articolul următorToți jucătorii lui CFR Cluj au scăpat de coronavirus